Sahatavaraa mittatilaustyönä

Hitaasti kasvanut, tiheäsyinen ja runsaasti sydänpuuta sisältävä puu on erinomaista raaka-ainetta mm. rakennuspuusepänteollisuudelle ja huonekaluteollisuudelle. Tuotannostamme on 80 % mäntyä ja 20 % kuusta.

Toimitamme asiakaskohtaisesti räätälöityjä tuotteita ja palveluja. Jokainen kauppa on meille sydämenasia ja yksilöllinen tapahtuma. Asiakkaamme ovat sahatavaratuotteiden loppukäyttäjiä tai jalostajia.

Tuotteet

Modernilla vannesaha-/profiloivalla pyörösahalinjalla valmistetut tuotteet koostuvat perinteisistä sydäntavarapaksuuksista 1–5 exlog-sahausasetteilla sahattuina. Sydäntavarapaksuudet alkaen 25 mm, leveydet 225 mm:iin saakka. Sivulautapaksuudet alkaen 16 mm, leveydet 150 mm:iin saakka.

Tuotteet lajitellaan joko asiakkaiden vaatimusten mukaan joustavalla ST-lajittelulla tai perinteisellä US-V-VI-lajittelulla. Lajittelu voidaan tehdä joko heti sahauksen jälkeen tai kuivalajitteluna. Tuotteet kuivataan nykyaikaisissa kamarikuivaamoissa, jotka  mahdollistavat myös erikoiskuivattujen tuotteiden toimitukset

Laivausmerkinnät

Tuotteet toimitetaan Pin Artic Oy:n omilla laivausmerkeillä varustettuina.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

 

Jouni Savolainen,
Myyntijohtaja
Puh. +358 50 308 9740 
jouni.savolainen(at)pinarctic.fi

 

Jukka Norppa
Toimitusjohtaja
Karelian Wood Company
Puh. Suomi  +358 40 5817181
Puh.  Venäjä +7 921 4626600
jukka.norppa(at)kareliawoodcompany.com

 

 

 
1 Start 2 Complete